Blikkenslager i Vordingborg, Lundby, Mern, Stensved, Langebæk, Kalvehave, Præstø, Stege, Nyråd, Bårse, Bogø

Blikkenslager

Blikkenslager med eget værksted – hurtig indsats!

Vores blikkenslagers værksted er 200 m2 og indeholder alt det nødvendige udstyr til at klare opgaver hurtigt og effektivt. Med stor erfaring inden for området, kan vi klare mere specielle og unikke opgaver, uden at budgettet på nogen måde løber løbsk. Vi går op i en god kommunikation imellem os og kunden, der sikrer at alle forventninger bliver indfriet.

Her får du garanti

Vi er medlem af TEKNIQ garantiordning, og med det har du sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører som blikkenslager. Erfaring og evnen til at følge med udviklingen gør os til det rette firma at kontakte, når du ønsker veludført blikkenslager arbejde.. Med mange ansatte har vi også stor fleksibilitet, så vi kan hurtigt komme i gang med dit projekt.

Kontakt vores blikkenslager

Du er velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud - både når det kommer til nybyggeri og renoveringsopgaver.
Vi giver råd og vejledning, også inden en eventuel kontrakt er skrevet under. Vi ser gerne at du betragter os som en samarbejdspartner igennem hele processen.

Her løser vi blikkenslagerarbejde

Vores primære aktivitetsområde er Vordingborg, Møn og Sydsjælland - men vi udfører opgaver på resten af Sjælland og øerne.

Vi laver blikarbejde på Sydsjælland og Møn – herunder Vordingborg, Lundby, Mern, Stensved, Langebæk, Kalvehave, Præstø, Stege, Nyråd, Bårse, og Bogø.

Vi ser frem til at høre fra dig og leve op til dine forventninger!

Powered by jms multisite for joomla