Gasfyr installation i Vordingborg, Sydsjælland & på Møn

 

gasfyr

Gasfyr

Er gasfyr det rigtige for dit hus?

Hos VVSøren Rasmussen har vi efterhånden over 31 års erfaring med vvs arbejde, herunder også installation af gasfyr. Vi har allerede hjulpet mange kunder, især i nærheden af Vordingborg og på Møn og Sydsjælland.

Gasfyr medfører ofte en mindre investeringssum, end mange andre typer af fyr. Derudover findes der løsninger inden for gasfyr, som tager hensyn til miljøet og til din varmeregning. 

Brug vores viden om naturgas

Vi har stor erfaring inden for området, og kan derfor rådgive dig til det helt rigtige valg af naturgasanlæg. Vi lytter vi til dine individuelle ønsker og behov under planlægningen og igennem en god kommunikation sikrer vi, at alle forventninger bliver indfriet.

 

Der er penge at spare!

Ved installation af gasfyr får du mulighed for at få både det såkaldte energitilskud og håndværkerfradrag.

Du kan læse nærmere om tilskud til naturgasfyr på http://energitilskud.info/gasfyr/.

 

Vil du opdateres på de aktuelle regler om håndværkerfradrag, kan du finde dem på www.haandværkerfradrag.dk på følgende links:

Gasfyr er en energiløsning, som kan installeres på energibesparende vis – og det ved vi en hel del om. Har du spørgsmål omkring, hvilken energiløsning der er den rette for dig, eller ved du allerede nu, at du godt kunne tænke dig et tilbud på installation af gasfyr i dit hjem, så er du velkommen til at kontakte os på 55 37 13 03 eller se vvsoren.dk 

Den rigtige energiløsning? Vi hjælper!

Vi kan fortælle dig meget mere om fordele og ulemper ved de forskellige energiløsninger, der findes på markedet. Og ikke bare generelle fordele og ulemper – vores ekspertise består nemlig også i at kunne vurdere, hvilken løsning der giver mest mening for den enkelte boligejer. Det afhænger af flere forskellige forhold, herunder blandt andet:

  • Hvor mange penge har du til rådighed til investeringen?
  • Hvor mange år ønsker du som minimum at kunne beholde energiløsningen?
  • Praktiske ting såsom husets og grundens areal, kvaliteten af den nuværende isolering af vægge samt kvaliteten af vinduerne i boligen.

Tænk langsigtet

Mange gasfyr afgiver en lav driftsstøj. Derudover er det en løsning, som er mulig for de fleste.

Gasfyr er tilmed en af de mest overkommelige energiløsninger at foretage en investering i. Når det kommer til at vælge den rigtige model inden for gasfyr, er et godt råd at tænke langsigtet. Nogle modeller er billigere end andre – når det kommer til investeringssummen. Men gasfyrene varierer ligeledes i forbrugsomkostninger, og netop denne investeringskalkule, hjælper vi dig gerne med at foretage.

Kontakt os for rådgivning

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og høre mere om dine muligheder for at skifte til naturgas i din bolig.
Selvom det kun er selve arbejdet og anlægget du betaler for, giver vi gerne råd og vejledning, der kan hjælpe dig til at tage den helt rigtige beslutning.

  

Andre energiløsninger

Vi installerer også andre former for energikilder, hvis naturgas ikke viser sig at være den rigtige løsning. Du kan eksempelvis også overveje  biobrændselpillefyr, solvarme, fjernvarme eller jordvarme.

 

Læs også om:

Powered by jms multisite for joomla